Musical Wire   |  muut merkitMeillä on ilo ilmoittaa, että olemme saaneet Musical Wire merkkisten kaapeleiden maahantuonnin.

Niissä käytetään LCDC teknologiaa, jolla kompensoidaan elektromagneettisen kentän johtimeen tunkeutuessaan aiheuttamaa virran häviötä. Virran häviö aiheuttaa vaihesäröä, jota tavallisissa kaapeleissa on yritetty kompensoida mm. käyttämällä onttoja johtimia, erityisiä johtimien muotoja, joilla kasvatetaan johtimen pinta-alaa, Litz-rakenteella, monipäällysteisillä johtimilla, elektronisilla komponenteilla ja monilla muilla tavoin.

LCDC teknologia ei yritä korjata virtahäviötä, vaan se korjaa virtahäviön aiheuttaman särön kompensaatiovirtapiirillä. Aiheesta on lisää tehtaan sivuilla. Katso myös FAQS (siellä on myös monta muuta hyödyllistä vastausta), jossa selvitetään että LCDC teknologian takia Musical Wiren kaapeleita ei tarvitse soittaa sisään yhtään. Niiden sointi ei myöskään muutu vuosien kuluessa, kuten tavallista kaapeleiden!

No, tekninen perusta ei tarkoita yhtään mitään vaan se miten kaapelit toimivat käytännössä. Me kyselimme Musical Wiren kaapeleista koska näimme niitä käytettävän monessa huippuseteissä messuilla. Aina vastauksissa korostui kuinka puhdassointisia ne ovat, eikä niillä ole ollenkaan omaa ääntä. Tätä monet kaapelivalmistajat käyttävät markkinointimielessä, mutta emme ole kuulleet yhtään värittämätöntä kaapelia, ennen Musical Wireä! Ne kertovat totuuden, mitään siihen lisäämättä, mitään siitä pois ottamatta. Meitä kehotettiin kokeilemaan ja evästykseksi sanottiin, että tulette yllättymään.

Niissä on uskomaton puhtaus ja äänikuva; leveä ja syvä ja se pysyy paikoillaan kuin naulittuna, liikkuu huoneessa missä tahansa. Näin realista äänikuvaa ei ole ennen kuultu. Niiden koherenttius, avoimuus ja selkeys ovat omaa luokkaansa. Taajuusvaste on ulottuva ja tasainen. Värittymiä ei ole ja sävyt ovat juuri oikeat.

Musical Wiren kaapeleilla saa laitteista kaiken potentiaalin irti. Niiden hinta/laatusuhde on ylivoimainen.Hinnasto

Valmistajan kotisivut: http://www.musicalwire.com/