Rosita   |  muut merkit 

PARAS CD- FORMAATIN LANGATTOMASTI
TOIMIVA DA-MUUNNIN!

Rosita on Audio Terminal Server, joka käyttää iTunes ® ohjelmaa langattoman WiFi verkon avulla. Sitä käytetään langattomasti tietokoneelta tai miltä tahansa laitteelta, jolla pystyy luomaan WLAN verkon.


Se muuntaa digitaalisen, häviöttömästi pakatun CD-tiedoston vahvistimelle analogiseksi tarkasti ja täydellisesti, ilman virheitä. CD-soitin lukee levyn soitettaessa ja käyttää aina virheenkorjausta, joka heikentää ääntä. Rosita käyttää ilman virheenkorjausta luotua Bit Perfect- tiedostoa.

ANALOGINEN SOINTI

Ranskalainen insinööri D. Bellity on suunnitellut, rakentanut ja modifioinut audiolaitteita, mm. putkivahvistimia ja vinyylisoittimia, ja hän ei ole koskaan ollut tyytyväinen CD-toiston ääneen. Hän aloitti Rositan kehitystyön vuonna 2005 tavoitteenaan sama luonnollisuus, johon parhaat vinyylisoittimet yltävät.

Rosita toistaa musiikin tavalla, johon CD-soittimet eivät pysty: orgaanisesti, analogisesti, soljuvasti, ilman CD-toistosta tuttua digitaalista kovuutta, luonnollisesti ja tarkasti. Mikään CD-soitin ei toista yhtä tarkasti CD-levyn sisältämää informaatiota kuin Rosita, koska ne eivät pääse lähellekään Rositan häiriöetäisyyksiä. CD-soittimien digitaalinen häiriöetäisyys on yleensä 70-80 dB parhaimpien päästessä hieman yli 90 dB arvoon. Rositan kaikki mallit ylittävät 94 dB.n ja Pi mallissa se on 105 dB! Signaali-kohinasuhde (S / N) on Rositassa -160 dB!!! Monissa CD-soittimissa se on vähän yli 100dB ja parhaissa noin 120 dB. Rosita soittaa musiikin todella mustasta taustasta, ilman pohjakohinoita ja muita häiriöitä. Häiriöttömyyden vuoksi kuulet kaikkein hiljaisimmatkin detaljit ja massiiviset orkesteriteokset selkeästi.

Musiikki toistuu soljuvasti, luonnollisesti, ilman CD-soittimien kovuutta ja ylärekisterin terävyyttä! Tarkkuus on parempi kuin CD-soittimissa, koska digitaalinen ja S/N häiriöetäisyys on ylivoimainen. Kuulet CD-formaatilta kaiken sinne tallennetun, tähän ei yksikään CD-soitin pysty levyn lukemisessa tapahtuvien virheiden takia. Mikro- ja makrodynamiikka ovat huippua. Bassot ovat voimakkaat, sävykkäät ja ajallisesti tarkat. Musiikin sävy ja sointiväri on luonnollinen. Rytmisesti Rosita on omaa luokkaansa. Mikään CD-soitin ei pysty yhtä suureen ajalliseen tarkkuuteen. Musiikin sävy ei ole kova, ei koskaan aggressiivinen, ei koskaan raskas, eikä värittynyt.

Rosita on ensimmäinen digitaalisen formaatin soitin, jossa on analoginen sointi! Ääni on harmoninen ja täyteläinen ilman mitään värittymiä! Rytmiikaltaan se on ylivertainen! Käyttö on nopeaa ja helppoa!

Jitter on erittäin vähäistä! Tämän vuoksi Rositan koko äänialue ja erityisesti keski- ja ylä-äänialue on luonnollinen ilman kovuutta. Transienttien alussa ja lopussa ei ole huojunnan eikä interpoloinnin aiheuttamaa säröä, jota on CD-soittimissa. Rositan ääni on aivan muuta mihin CD-soittimet pystyvät. Niin luonnollinen, että se innostaa musiikin kuunteluun ilta illan jälkeen. Enää sinulla ei ole kuuntelukelvottomia äänityksiä!

Ensi kertaa kuulet kaiken mitä CD-levylle on tallennettu!

Miksi saat Rositalla tinkimättömän äänenlaadun, niin neutraalin, musikaalisen ja tarkan? Niin analogisen, ettei mikään CD-soitin pysty samaan.

 • Ei digitaalisen kaapelin aiheuttamaa tiedonsiirron häiriöitä. 30 senttimetrin mittaisessa digikaapelissa häiriöt ovat suuremmat kuin 30 metrin analogisella kaapelilla.
 • Ei huojuntaa. Jitter on minimaalinen CD-soittimiin verrattuna.
 • Kaikki toiminnot tapahtuvat pienemmässä komponentissa kuin 2 Euron kolikko, joten signaalitie on mahdollisimman lyhyt.
 • Virtalähde on ylisuuri ja erittäin korkeatasoinen.
 • Ei interpolointia, jota CD-soittimissa joudutaan käyttämään ja joka heikentää ja vääristää tietoa.
 • Master kello on studiolaatuinen. Kahta mallia lukuun ottamatta käytetään patentoitua BioClock® kelloa.
 • Pakkaamaton käyttöliittymä, täysin läpinäkyvä, suora linja musiikin ja esivahvistimesi välillä.
 • Täysin neutraali, ei ylinäytteistystä, silti enemmän informaatiota.
 • Ylivoimainen digitaalinen häiriösuhde (-102dB BETA ja-105dB PI).
 • Ylivoimainen signaali/kohinasuhde, jopa 160 dB.
 • Ei huonojen liittimien eikä liittimien eri metallien aiheuttamia vääristymiä ja virheitä.
 • Ei digitaalisen kaapelin aiheuttamia häiriöitä.
 • Ei takaisinkytkentää DA-muuntimen ja tietokoneen välillä, jolloin häiriöt estyvät.
 • Nopea ja helppo käytettävyys.
 • Bit Perfect, samaan ei mikään CD-soitin yllä.


Zeta:


 

Rosita ZETA high-end-laite hifin hinnalla. Kuten kaikki Rositat, musikaalinen ja kokonsa vuoksi helppo sijoittaa.

Kuten kaikki Rositat Zeta muuttaa käsityksesi digitaalisesta toistosta. ZETA on aiheuttanut hämmennystä monissa audiofiileissä ja musiikin ystävissä, sen luonnollisuus on hämmästyttävää muihin digitaalisiin lähteisiin verrattuna hinnasta riippumatta.

Highendiä hifin hinnalla!


Alpha:

 

ALPHA on hieno muotoilultaan ja soinniltaan.

Alpha ja Zeta eroavat järjestelmän kellon ja virtalähteen osalta. Tarkempi kello mahdollistaa paremman digitaalisen ja S/N häiriösuhteen. Parempi ja suurempi virtalähde lisää häiriöttömyyttä ja dynamiikkaa.

Suurin lähtötaso (1kHz, täysi asteikko) 1.53Vrms (RCA)
Taajuusvaste: 20Hz 22000Hz (+ / - 0.1dB)
Signaali-kohinasuhde (S / N): -160 dB
Harmoninen särö (THD): 0,01%
Digital Noise Floor:-95dB


Alpha +:

 

ALPHA + on malli, jossa on patentoitu BioClock ®. Kompakti koko yhdistettynä tarkkuuteen ja luonnollisuuteen vailla vertaa.

Suurin lähtötaso (1kHz, täysi asteikko) 1.53Vrms (RCA)
Taajuusvaste: 20Hz 22000Hz (+ / - 0.1dB)
Signaali-kohinasuhde (S / N): -160 dB
Harmoninen särö (THD): 0,01%
Digital Noise Floor:-95dBBeta New:

 

Beta New on tukevassa alumiinikotelossa oleva erittäin laadukas high end soitin.

Kuten kaikki Rositat, se on valmistettu huolellisesti ja sen osat on valittu tinkimättä laadusta. Jokainen osa on valittu kuuntelutestien perusteella. Tällaista musikaalisuutta, dynamiikkaa ja voimaa et CD- soittimilla saavuta! Voimme sanoa, että Beta New vie laitteistosi uudelle tasolle.

Teknisesti Beta New mallissa on kehittyneempi versio järjestelmämme BioClock ® kellosta ja uudenlainen lineaarinen virtalähde pystyy tarjoamaan välitöntä energiaa rajattomasti. Virtalähde reagoi tarpeen mukaan salamannopeasti.

Vuonna 1980 tekemiemme tutkimusten mukaan alumiini on kaikkein paras kotelomateriaali audiofiilituotteiden valmistamiseen. Siksi kaikki alusta New Beta, Omega ja PI ovat paksua alumiinia. Myös mallien Zeta, Alpha ja Alpha + kotelot ovat myös alumiinia.

Suurin lähtötaso (1kHz, täysi asteikko) 1.53Vrms (RCA, XLR)
Taajuusvaste: 20Hz 22000Hz (+ / - 0.1dB)
Signaali-kohinasuhde (S / N): -160 dB
Harmoninen särö (THD): 0,01%
Digital Noise Floor:-102dBOmega:
 

Omegassa on pitemmälle vietyjä ratkaisuja kuin Beta New mallissa. Myös virtapankkia on kasvatettu noin 25 prosenttia.

Tulos ylitti odotukset, Omega on kuin kypsynyt laatuviini, jossa kaikki on kohdallaan.


PI:

 

PI on meidän lippulaivamme.
Halusimme tietää, kuinka pitkälle voimme ROSITAn kehityksessä päästä.
PI-malli on parasta osaamistamme!

PI-mallia on verrattu maailman kalleimpiin digitaalitoistimiin. Ja PI on osoittautunut paremmaksi. Saat ylivoimaisen soittimen jopa viidesosalla muiden hinnasta!

PI on todellinen musiikillinen kokemus. Se on ainoa digitaalinen lähde, joka on verrattavissa parhaisiin analogisiin master-nauhoihin, jotka on tallennettu parhaissa koskaan rakennetuissa äänitysstudioissa.

Suurin lähtötaso (1kHz, täysi asteikko) 1.53Vrms (RCA, XLR) (XLR 0.755mV 600 ohm)
Taajuusvaste: 20Hz 22000Hz (+ / - 0.1dB)
Signaali-kohinasuhde (S / N): -160 dB
Harmoninen särö (THD): 0,01%
Digital Noise Floor:-105dB
Maverick:

 

Maverick on vahvistin, joka on äänellisesti yhtä korkeatasoinen kuin Rosita musiikkiserverit. Teho: 2X70W 8 ohmia, mutta älä mene lankaan, se pystyy tuottamaan valtavan määrän hetkellistä tehoa. Se on soinniltaan analoginen, musikaalinen ja erittäin tarkka.

Voit verrata sitä kaikkiin vahvistimiin hintaan ja tehoon katsomatta.. Maverick on ilmiö. Se on yhtä vastustamaton kuin kaikki Rositan laitteet.

Maverick sopii kaiken tyyppiselle musiikille ja kaikenlaisille kaiuttimille. Se suunnittelussa on takana intohimo musiikkiin ja se herättää intohimon musiikin kuunteluun!


Hinnasto

Valmistajan kotisivut: http://www.larosita.fr/rosita/